Welkom

Taxi Nijmeijer is een toonaangevende vervoersonderneming opererend vanuit het Drentse Borger.
Wij leveren optimaal gemak en een uitstekende kwaliteit voor uw vervoer wensen.

Wij staan al 10 jaar voor de klant klaar, zijn een begrip in de regio Borger en omstreken, oprichtingsdatum 01-oktober-20007.

Velen van u weten dit niet, zorgverzekeraars vertellen u dit niet.
Kies uw eigen taxivervoerder bij ziekenhuisbezoek.

Veel mensen die afhankelijk zijn van taxivervoer voor bijvoorbeeld ziekenhuisbezoek worden door hun zorgverzekeraars verteld dat ze voor gecontracteerde vervoerders moeten kiezen.
Onnodig, want de mensen mogen zelf hun taxivervoerder kiezen. Hier is veel onduidelijkheid over volgens het Borgerder Taxibedrijf Nijmeijer.

Eigenaar Johan Nijmeijer vindt het dan ook van belang hier meer duidelijkheid over te verschaffen. ,,Het is helemaal niet waar dat de mensen voor gecontracteerde vervoerders moeten kiezen. Zorgverzekeraars melden dat aan de verzekerden, maar daar klopt niets van”, zegt Nijmeijer. ,,Veel mensen nemen dat ‘zomaar’ aan en volgen dan hun ‘advies’. Dat doen ze simpelweg omdat ze niet anders weten. Ze nemen het maar aan en denken dan van het is goed geregeld zo. Natuurlijk hebben ze dan een vervoerder, maar zijn er wél nadelen. Het kan heel anders, want ze kunnen gewoon zelf hun vervoerder kiezen.”

Bij een grote vervoerder reist men meestal in combinatie met de ‘taxibus’. Die gaat meerdere adressen bij langs om de taxi via omwegen vol te krijgen. Bij het ziekenhuis uitstappen, als de klant retour wil, kan dit in vele gevallen niet. Men moet direct bellen en de taxi komt terug als de auto opnieuw vol is en gaat dan met grote omwegen retour. Nijmeijer komt voor de mensen op en wil graag dat ze niet belazerd worden en vindt het te gek voor woorden dat er zelfs dreigende tonen zijn te horen van de kant van zorgverzekeraars naar de verzekerden toe. ,,Ze zeggen gewoon dat er een bijnota komt als ze niet voor een gecontracteerde vervoerder kiezen. Taxi Nijmeijer declareert het tarief van de maatschappij.

Men is helemaal niets verplicht, hoeft niet op te volgen wat de zorgverzekeraar zegt en is vrij in zijn keuze.” Voor vragen kan men trouwens altijd even bellen met Johan Nijmeijer. Hij kan de klant prima nadere informatie hieromtrent verstrekken, zodat ze meer over de situatie te weten komen.

Taxi Nijmeijer staat voor toonaangevend vervoer vanuit Borger. Gemak en kwaliteit van het vervoer staat hoog in het vaandel, ook op het gebied van zittend ziekenvervoer. Het maximale taxitarief dat mag worden gerekend wordt in rekening gebracht en nooit meer. Groot voordeel is dat de klant meestal solo kan reizen onder prima voorwaarden. De chauffeurs wachten tot de behandelingen in de ziekenhuizen zijn geweest en brengen de klant daarna naar huis. En zo zijn er nog wel meer voordelen zoals online ritten reserveren en een zogenaamde ‘bel me terug-service’. Naast ziekenvervoer biedt Taxi Nijmeijer nog meer diensten: rolstoelvervoer, luchthavenvervoer, schoolvervoer, groepsvervoer, PGB-taxivervoer en straattaxi.

Alles tegen zeer scherpe tarieven en vervoer onder heel goede omstandigheden: comfortabel vervoer, goed vervoer en ook nog eens vervoer zonder onnodige vertragingen. De klant krijgt echt waar voor zijn geld en wordt eerlijk behandeld. Daar staat het Borgerder taxibedrijf voor: een eerlijke behandeling. Ook op het gebied van vervoer naar het ziekenhuis waar mensen geen cent te veel voor betalen en vrij zijn in hun keus. ,,De mensen zijn daar echt vrij in, maar ik hoop natuurlijk dat ze voor ons kiezen”, zegt Johan Nijmeijer. (Door Dag in Dag uit / Gerry Grave)


[
 ► klik op het bovenstaande artikel voor een vergroting ]

ziekenvervoerrolstoelvervoer pgb-taxi-nijmeijer-borgernijmeijer-groepsvervoer

luchthavenvervoer-nijmeijerschoolvervoer-taxinijmeijernijmeijer-directie-en-vip-vervoerstraattaxi-nijmeijer-borger

 

bel-me-terug       ritreservering